træning

Træning er den eneste behandlingsform uden risiko for alvorlige bivirkninger. Målrettet træning og fysisk aktivitet viser sig i højere og højere grad at være svaret på mange af de problemer det moderne menneske tumler med. Træning bør altid være tilpasset den enkeltes fysik og mentalitet hvis det skal være en succes.

Gratis intro

For at sikre kvaliteten af din træning og forebygge skader, kræver medlemsskab af træningscentret en introduktion ved en fysioterapeut. Introduktionen er gratis, og tager udgangspunkt i dine personlige behov, eventuel skadeshistorik og ønsker til træningen.

Superviseret træning

Har du fornyligt været, eller er du i et forløb på klinikken som patient, tilbyder vi superviseret træning. Det betyder at du træner mens der er en fysioterapeut tilstede som kender lige netop din problematik, som kan sikre kvaliteten i de enkelte øvelser og kan hjælpe dig med den løbende progression og justering af din træning. Superviseret træning kan foregå individuelt eller som holdtræning.

Selvtræning

Det er muligt at benytte vores træningscenter uden at være patient på klinikken. Du skal blot henvende dig til os for at tegne abonnement, og bestille tid til en obligatorisk, men gratis, introduktion til træningscentret.

Selvtræning sker på eget ansvar.

thumb__DSC0664_1024.jpg

Træningscenter

I træningscentret finder du både traditionelle og uortodokse træningsmaskiner. Desuden er der mange specialiserede fysioterapeutiske træningsremedier du ikke finder i et kommercielt træningscenter.

Træningscenter og omklædningsrum har netop gennemgået en omfattende renovering.
Nye billeder følger snart.
Der er toilet og badefaciliteter i omklædningsrummene, og der er adgang hele døgnet med undtagelse af under rengøring samt under holdtræning i dagtimerne (se opslag på klinikken).

Det er muligt at låse sine ting inde under træningen hvis man medbringer en hængelås. Taskeskabet skal tømmes når man forlader klinikken.

Åbningstider

Der er i udgangspunktet altid åbent, træningssalen er dog optaget på følgende tidspunkter:
Mandag:

8.30-10.00, 12.30-13.30 og 21.00-23.00

Tirsdag:

12.30-13.30

Torsdag:

12.30-13.10 og 21.00-23.00

Fredag:

8.30-10.00 og 11.00-12.00

Alle andre tidspunkter er der fri adgang med nøglebrik.